3 Tips voor een onvergetelijke herfstvakantie!

Het is alweer herfst en de dagen worden steeds korter. Deze een volgende week hebben de kinderen herfstvakantie. Voordat Bo naar school gaat zijn we vier jaar verder. Voorlopig hoeven wij dan ook geen rekening te houden met de schoolvakanties en hebben wij in november een lekker midweekje weg gepland staan.

Gaan jouw kinderen al wel naar school? Dan staan hieronder drie tips om deze herfstvakantie onvergetelijk te maken. Tegelijkertijd kun je met deze tips uiteraard ook zelf lekker genieten van je vrije dagen 😉

Vermaak in eigen land

Heb je even niet de energie of de tijd om een meerdaagse trip te organiseren? Geen nood. Ook in eigen land is er genoeg te beleven. Speelplezier voor het hele gezin vind je bijvoorbeeld in Limburg bij speelpark Klein Zwitserland. In het speelpark kunnen de kinderen genieten van de hoogste schommel van Nederland, de langste buisglijbaan van Europa en natuurlijk al die klassieke toestellen waar jij als kind vroeger waarschijnlijk zelf nog op gespeeld hebt. Voor een avondje uit met wat minder geklauter, neem je de kleine avonturier mee naar de duizenden lichtjes die het pretpark in Slagharen s’ avonds verlichten. Met meer dan veertig attracties, shows en muzikale parades, valt er hier van alles te beleven deze herfstvakantie.

Even er tussenuit

Je wilt er even helemaal tussenuit, maar zonder al teveel gedoe. Ook als er een herfstbui valt, ben je bij Plopsa Indoor verzekerd van een dag vol speelplezier. Kinderen kunnen niet alleen Kabouter Plop, Bumba, Bumbalu en Piet Piraat een handje geven, maar kunnen tijdens de herfstvakantie ook mee griezelen bij Kabouter Klus tijdens een spannende Halloweenshow.

Kinderen kleiner dan 85 centimeter krijgen gratis entree en door een bod te doen op VakantieVeilingen.nl kunnen ook ouders besparen op hun toegangsbewijs. Een tip die ik jullie eerder ook heb gegeven. Tenslotte kan je je geld maar één keer uitgeven toch?!

Laad zelf ook op tijdens de herfstvakantie in de prachtige natuur die Center Parcs omringt. Gelegen op loopafstand van Plopsa Indoor een perfecte uitvalsbasis voor een overnachting, een tropische duik in het zwemparadijs of een stevige herfstwandeling. Plopsa Indoor is overigens ook te bezoeken in België, mocht je wat verder van huis willen.

Laat de zon maar schijnen

Weet je écht geen raad met het depressieve herfstweer? Dan is er altijd nog een uitvlucht richting de zon! Vooral voor wie wat langer de tijd heeft, is een betaalbare all-inclusive reis naar de zon aanlokkelijk. Pak je koffers voor wat vitamine D en vertrek naar een populaire herfstbestemming als Turkije, de Canarische Eilanden of Tunesië waar ook de kinderen zich perfect kunnen vermaken.

Je ziet het… wat je budget ook is deze herfstvakantie, zowel binnen Nederland als over de grens zijn er talloze leuke activiteiten met kinderen te ondernemen. Laat de blaadjes maar vallen en zorg voor een onvergetelijke herfstvakantie voor het hele gezin. Wat doe jij het liefst in de herfstvakantie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven
Sluiten
Door categorieën bladeren
Auteurs bekijken