4 Redenen waarom ik graag online shop

Een dagje winkelen in een leuke stad is altijd gezellig en leuk. Toch ben ik meer van het online shoppen. Het grootste nadeel van online shoppen vind ik dat de foto’s nog wel eens een ander beeld geven dan hoe het product er in werkelijkheid uitziet.

Ook kan je natuurlijk niet passen. Voor beide ‘problemen’ is daarom dé perfecte oplossing bedacht, genaamd: retourneren 🙂 Zoals ik al zei, ik ben meer van het online shoppen. Hieronder vertel ik waarom.

24/7

Online shoppen kan altijd en overal. Waar je internetbereik hebt uiteraard, maar dat is tegenwoordig (bijna) overal. Stel: je bedenkt je ‘s avonds, na werk, dat je niks hebt om aan te trekken naar dat ene feestje van het weekend. Herkenbaar voor iedereen toch? 😉 De winkels zijn allemaal al dicht, want uitgerekend nu is het geen koopavond. Webshops, zoals Zwijnenburgmode.nl, bieden altijd een helpende hand.

De keuze is reuze

Winkelen in een shop met al je favoriete topmerken als SuperTrash, Nikkie Plessen of PME Legend. Jouw favoriete broek gegarandeerd voor de laagste prijs. Keuze uit tientallen nieuwe zwarte pumps. Op internet is de keuze reuze. Soms misschien iets té groot, waardoor kiezen lastig kan zijn. Maar als je weet wat je zoekt, vindt je het op internet. En als je meerdere matches hebt gevonden en je kan toch niet kiezen? Dan kies je ze gewoon allebei 🙂

Snelle levering

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Snelle levering is tegenwoordig de standaard. En de webshops worden steeds sneller! Er is zelfs een shop die de volgende dag levert als je voor 23.59 uur bestelt. Heb je dus een volle agenda die een kort bezoekje aan de stad niet toelaat? Ook hier bieden webshops weer de oplossing.

Gratis verzenden

Tenslotte, gratis verzending. Natuurlijk weet ik dat de verzendkosten vaak in de verkoopprijs zijn doorberekend. Maar ook heel vaak neemt de verkoper de kosten voor zijn rekening. In die gevallen spaar je toch mooi weer een paar euro’s uit.

Wanneer het niet de kosten van de verzending zijn die je uitspaart, dan spaar je wel parkeerkosten uit. Vier redenen waarom ik graag online shop. Een voorbeeld van een webshop die begrijpt waarom ik graag online winkel is Zwijnenburg.nl. Maar ik hoef jou natuurlijk niet te vertellen dat er nog veel meer shops zijn die weten waar ik blij van wordt. Jij wordt er waarschijnlijk net zo blij van, of niet? 😉 Shop jij ook graag online? Wat is voor jou de belangrijkste reden? En wat is je favoriete webshop?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven
Sluiten
Door categorieën bladeren
Auteurs bekijken