5x de beste bruiloftsfilms op Netflix

Of je het nu leuk vindt of niet: het bruiloftseizoen is aan. Nog in de ontkenningsfase? Deze films bereiden je voor op al dat komen gaat. Inclusief het nodige drama.

Bridesmaids

Annie bereidt zich voor op de bruiloft van haar vriendin Maya, maar wordt daardoor geconfronteerd met haar eigen mislukte liefdesleven en carrière.

Mamma mia

Sophie nodigt haar drie potentiële vaders uit voor haar bruiloft in Griekenland om er achter te komen wie van de drie de echte is. En dat onder het genot van ABBA-liedjes!

Four weddings and a funeral

Wanneer de stijve, verlegen Charles tijdens een bruiloft de ongecompliceerde Amerikaanse Carrie ontmoet is hij snel verkocht. Maar het kost hem nog eens drie trouwerijen – en een begrafenis – om te beseffen dat zij de liefde van zijn leven is.

My big fat Greek wedding

In een Grieks gezin hebben dochters maar één doel: een Griekse man trouwen en kinderen krijgen. Muurbloempje Toula verrast haar familie met trouwplannen met de niet-Griekse Corbett.

Much ado about nothing

De jonge geliefden Hero en Claudio gaan over een week trouwen. Om de tijd te doden proberen ze Benedick en Beatrice, beiden bang voor het huwelijk, in de val te lokken. Een levendige Shakespeare-komedie vol complicaties, streken en weergaloze woordspelingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven
Sluiten
Door categorieën bladeren
Auteurs bekijken