Contact

De snelste weg naar het antwoord op jouw vragen. Wij vinden het altijd leuk als iemand contact met ons opneemt. Met plezier wisselen wij van gedachten over alle online mogelijkheden en uitdagingen.


Wij maken graag tijd vrij om jou (geheel vrijblijvend) te woord te staan en volledig te informeren over alle mogelijkheden. Je kunt op werkdagen contact met ons opnemen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Ook kun je natuurlijk 24/7 ons een e-mail sturen, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Adverteren op Voux.nl?

Draagt uw merk, product of dienst bij aan alles dat ook maar te maken heeft met lifestyle en beauty? Voux.nl is de ideale plek om uw doelgroep op een efficiënte manier te bereiken. Adverteren op deze website kan op verschillende manieren. Hieronder een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Een gesponsord artikel

Op deze website is het mogelijk om een artikel te plaatsen met uw product of dienst. Uw merk komt hierdoor in een goed daglicht te staan. Deze artikelen worden door Google geïndexeerd waardoor er naamsbekendheid ontstaat, en door de mogelijkheid om links in het artikel te verwerken komen er mensen op uw website terecht.

Banners

Wij staan open om banners te plaatsen op onze website. Deze kunnen overal geplaatst worden op de homepagina, een categorie pagina of een specifieke pagina.

Win acties

Met een win actie kunt u op een effectieve manier een groot publiek bereiken, door een win actie bereikt u 100% uw doelgroep.

Voor alle vragen

    Naar boven
    Sluiten
    Door categorieën bladeren
    Auteurs bekijken