Disclaimer

VOUX levert diverse werkzaamheden zoals genoemd in onze diensten pagina in heel Nederland tegen gunstige prijzen. We werken samen met onze partners om een duurzame linkbuilding strategie op te zetten. Lees hier de disclaimer.

De VOUX site is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. VOUX.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de op het internet vermelde gegevens van Voux.nl afwijken van de gedrukte versie, prevaleert de laatstgenoemde.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van VOUX worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Algemeen

De door VOUX op deze website verstrekte informatie dient in geen geval beschouwd te worden als een beleggingsadvies, financiële dienst, juridisch of financieel advies.

Naar boven
Sluiten
Door categorieën bladeren
Auteurs bekijken