Efficiënt shoppen voor de feestdagen doe je zó!

Rennen, gillen, vliegen. Aaargh, help! De feestdagen staan weer voor de deur, en dus is het aanpoten geblazen. Wat zet je op tafel? Gourmet, fondue? Heb je genoeg borden, bestek, kaarsen, glazen, servetten, etcetera? Gouden tip: trek een sprintje naar Blokker en je haalt in één go alles in huis.

Oké, oké, niet álles; want je moet natuurlijk ook nog even langs de slager, visboer, groenteman en de slijterij. Of gewoon naar de supermarkt om de hoek, als je het jezelf helemaal makkelijk wil maken. En dat mag, want de feestdagen zijn al stressvol genoeg. Wie komen er allemaal, wat moet je aan, hoeveel eten en drinken sla je in? Sommigen krijgen een maand van tevoren al buikpijn als ze denken aan de organisatie van de feestdagen.

Martktleider gourmetten

En precies daarom is het fijn dat je voor alle praktische items gewoon in één winkel terecht kunt. Dat scheelt tijd, en stress. Grappig wapenfeitje: wist je dat Blokker in 2018 marktleider in gourmetten was? En ze doen er natuurlijk alles aan om dat in 2019 te blijven.

Feestservies

Vandaar dat Blokker alles in huis heeft om de benodigde voorbereidingen in de keuken te treffen voor zowel gourmetten als fonduen en steengrillen; zoals goede kwaliteit pannen, messensets en keukenmachines. En voor de avond zelf fonkelende wijn- en waterglazen, kandelaars én zelfs een speciale ‘Let’s celebrate’-schaal, hoe leuk is dat!

Volop genieten

Zo heb je alles in huis om de tafel zo feestelijk mogelijk te dekken en volop te genieten van een fijn gezamenlijk feestmaal. Sit back, relax, en geniet. Fijne dagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven
Sluiten
Door categorieën bladeren
Auteurs bekijken