Lekker loungen in eigen tuin!

We brengen steeds meer tijd door in de tuin. Die beschouwen we meer dan ooit als een verlengstuk van onze woon- en leefomgeving. Beschik ook jij over een eigen tuin? Dan is het heerlijk loungen en ontspannen in een trendy loungeset. Overweeg je de inrichting van een rustig loungeplekje of ben je aan een nieuw loungeset toe? Geen probleem, loungesets zijn er in alle mogelijke materialen, kleuren, uitvoeringen en prijsklassen.

Loungebank

Wil je relaxen en ontspannen in het gezelschap van familie en/of vrienden? Dan is zo’n trendy loungeset met passende sierkussens een aanrader. Beschik je over voldoende ruimte? Kies dan zeker voor een loungebank. Die zijn verkrijgbaar in alle mogelijke materialen en trendy kleuren. De laatste jaren zijn loungebanken in kunststof erg populair. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en weerstaan alle weersomstandigheden. Loungebanken in kunststof kunnen zelfs tijdens de wintermaanden buiten blijven. Voor je een beperkt budget voor de aankoop van je loungeset? Een goedkope loungebank maak je gemakkelijk zelf met steigerhout.

Ligbed

Beschik je over een kleine tuin en heb je onvoldoende ruimte voor het plaatsen van een loungebank of ben je single en hou je van rust? Kies dan voor een ligbed in loungestijl. Ben je alleen, kies dan voor een ligbed in riet of rotan. Die zijn gemakkelijk verplaatsbaar en kun je aan je eigen smaak en voorkeur aanpassen met bijpassende kussens op maat. Deze kussens geven meteen extra kleur aan je tuin. Ben je een koukleum en wil je ook op een frisse zomeravond relaxen in de tuin? Kies dan voor een bijpassend dekentje.

Loungen in de natuur

Ontspan je graag midden de natuur? Dan heb je zelf geen loungebank of ligbed nodig. Loungen kan immers simpelweg op de grond of in het gras met enkele kussens, oprolbare matrassen, tapijten en enkele aantal grote kussens met verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. En om er helemaal een gezellige boel van te maken zorg je voor het nodige sfeerlicht met enkele trendy windlichten.

Terrasverwarmer of open haard

Beschik je over een terras, dan kun je zelfs loungen en relaxen op frisse zomerdagen. Dat kan met een vuurkorf, of met een goede terrasverwarmer. Sommigen installeren zelfs een open haard in hun tuin of op het terras. Dat is pas complete luxe. Rond zo’n vuurkorf kun je dan al je lounge meubels plaatsen, dat is nog zo gezelliger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven
Sluiten
Door categorieën bladeren
Auteurs bekijken