10 films waarbij je het sowieso niet droog kunt houd

Mannen vinden ons soms maar vreemde wezens, en eigenlijk zijn we dat zo nu en dan ook wel. Want geef toe, ook jij hebt toch weleens zo’n moment waarop je even niets anders wil dan een potje keihard janken bij een zielige film?

Op Netflix vind je de nodige films waarbij je het niet droog kunt houden en ook daarbuiten zijn er en hoop films waarvan je moet huilen. Soms komen de tranen van geluk, soms zijn het de hartverscheurende momenten die je achterlaten als een emotioneel wrak. Toe aan een fijne huilfilm? VIVA zet er een aantal voor je op een rij.

The fault in our stars

Wanneer de zieke Hazel en Augustus elkaar ontmoeten, slaat er vrij snel een vonk over. Terwijl zij zich vooral zorgen maakt over haar ouders als ze straks komt te overlijden, leeft hij vooral in het moment. Samen gaan ze naar Amsterdam om hun favoriete schrijver op te zoeken.

The place beyond the pines

Alleen al door de twee knappe vaders in de hoofdrol (Ryan Gosling! Bradley Cooper!) wil je deze film al zien. Ze doen er alles aan om wat van hun leven te maken en doen wat zij denken dat goed is voor hun jonge families.

The boy in the striped pajamas

De Duitse Bruno leeft in luxe, maar weet niet wat zijn vader verborgen houdt. Op een kilometer afstand van hun huis leidt de man een concentratiekamp, dat de nieuwsgierige Bruno op een dag ontdekt. Daar ontmoet hij een Joods jochie van zijn leeftijd.

PS I love you

Gerry en Holly hebben een liefdevolle relatie, totdat Gerry komt te overlijden. Holly is er kapot van en haar leven staat stil, maar plotseling duikt Gerry weer op. Hij blijkt allerlei boodschappen voor haar achtergelaten te hebben en dat levert bijzondere momenten op.

The light between the oceans

Tom en Isabel proberen al jaren kinderen te krijgen, zonder succes. Op een dag vinden ze een baby in een aangespoelde roeiboot en besluiten ze het kind op te voeden alsof het hun eigen kroost is. Het gezin is dolgelukkig, totdat de biologische moeder in beeld komt.

My sister’s keeper

Kate heeft leukemie en haar zusje Anna is geboren als donor voor haar. Maar hoe zou haar leven eruit zien als ‘normaal’ mens? Zonder er alleen maar te zijn voor haar zus?

The best of me

Wanneer een gemeenschappelijke vriend komt te overlijden, komen Dawson en Amanda weer bij elkaar. In het verleden hadden ze een relatie, tot het moment dat Dawson in de gevangenis terecht kwam. De film brengt hun liefdesverhaal in beeld én laat zien hoe sterk je gevoelens kunnen blijven voor je eerste grote liefde.

6 years

Melanie en Daniel zijn al jaren bij elkaar en lijken de perfecte relatie te hebben, maar zit er meer in dan de jeugdliefde tussen de twee?

Dear John

Channing Tatum als soldaat, wat wil een mens nog meer? Zijn vriendin Savannah (gespeeld door Amanda Seyfried) wacht thuis op hem en schrijft hem meerdere brieven om de liefde in leven te houden.

The pursuit of happiness

Chris (gespeeld door Will Smith) wordt samen met zijn zoontje uit huis gezet en woont daarom in verschillende opvanghuizen. Hij doet er alles aan om het leven van zijn kind én dat van hemzelf een stuk beter te maken, en laat zich nergens door stoppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar boven
Sluiten
Door categorieën bladeren
Auteurs bekijken